top of page

Kommer snart: Podcast & Youtube-kanal

Etter å ha gjennomført første kursrunde ser jeg nå at folk har veldig mange spørsmål som jeg dessverre ikke kunne gi et utfyllende svar på, da vi skulle gjennom mye materiale på bare 2 timer. Dette gav meg en ide - hva med å lage en egen podcast hvor jeg svarer på spørsmål folk måtte ha? Og kanskje henter inn gjester som kan gi de svarene jeg selv ikke sitter på? Og hva med å ha instruksjonsvideoer og annet nyttig liggende på Youtube, slik at alle som lurer på hvordan man sender inn selftape ved hjelp av Dropbox kan finne en enkel tutorial på det? Jo det skal kunne gå an!

Men, for å kunne starte begge tjenestene trenger jeg hjelp fra dere som leser bloggen, følger meg i sosiale media og leser mine e-poster. Jeg ønsker at dere stiller meg alle de spørsmålene dere måtte ha! Både om bransjen, statistlivet, honorarer, digitale auditions (presentasjon/selftape), bruk av diverse plattformer og annet mellom himmel og jord :)


Aktuelle tema som kommer opp først:

  • Alt om showreel - hvorfor skal du ha det, hvordan du lager det og hva skal du ta med?

  • Alt om selftape og presentasjonsvideo - i detalj og med eksempler

  • Hvordan laste opp video til skytjenester som Dropbox, og hvordan sende inn presentasjonsvideo/selftape via link?

  • Hvordan du bruker de forskjellige plattformene - statist.no, Stagepool osv.

  • Hvordan du tar opp en stemmeprøve og laster den opp

Jeg ønsker også innspill til temaer som kan være interessant å ta opp samt forslag til gjester. Jo flere innspill jeg får, jo flere ideer har jeg til kommende episoder - og forhåpentligvis er det ikke lenge til podcasten lanseres. Men, ha litt is i magen - jeg er en travel, selvstendig næringsdrivende småbarnsmor - så noen konkret dato tør jeg ikke komme med. Men jeg kan allerede nå avsløre at neste kursrunde er planlagt på sensommeren, så følg godt med :)


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page